Over VideoCommerce

Wat je moet weten...

Video-Commerce is een samenwerking van 3 bedrijven

Doel: Kosteneffectief seriematig videomateriaal produceren.
Doelgroep: Handelsbedrijven met de visie dat online video sterk bijdraagt aan klantbeleving en conversie.
Visie: Video-communicatie verkleint de afstand tussen mensen dankzij internet. Door professionele inzet van videomateriaal geeft dit een hogere klantbinding.
Missie: bedrijf en klant persoonlijk verbinden via internet.
Hoe: Door het leveren van de VCommerceStudio wordt het toepassen van videomateriaal iets alledaags.
veelgestelde vragen over video

BurstVideoLogoklein

BurstVideo heeft meer dan 25 jaar ervaring met het inzetten van techniek voor film- & videoproducties. Denk hierbij aan complete studio-systemen voor de bekende landelijke omroepen maar ook meteo-diensten die een studio in huis hebben. Deze kennis en ervaring heeft BurstVideo ingezet om nieuwe technieken te ontwikkelen voor seriematige videoproductie.

Video-Commercebeeldmerk_schaduw

Hoe je video effectief inzet in sales & marketing heeft Jan Roelofsen vanaf 2011 persoonlijk ervaren. De kennis en ervaring van zowel het verkoopvak als de ecommerce geven richting aan de ontwikkelingen van de techniek. Hierdoor is de techniek ondersteunend en de methodiek richtinggevend.

BlueBats

Logo-BlueBats-newWelke spreekstijl je gebruikt; tone-of-voice en welke do’s en dont’s zijn er in het toepassen van video? Jan-Jaap Bats heeft jarenlang ervaring met hoe je videoinzet vooral een menselijke ‘touch’ geeft.
Geen afgevlakt verhaal op de repeat maar leren hoe je kleur geeft aan je geproduceerde videomateriaal.
Deze samenwerking maakt dat bedrijven en organisaties die op een professionele manier video willen gaan inzetten Video-Commerce voor diverse inzetten kunnen vragen.

Hoezo WebClip2Go?

WebClip2Go is een initiatief van Burst Video en Video-Commerce. Burst Video heeft meer dan 25 jaar ervaring met het inzetten van techniek voor film- en videoproducties. Video-Commerce is gespecialiseerd in het inzetten van video voor sales en marketing doeleinden binnen de ecommerce.

WebClip2Go heeft als doel video voor web betaalbaar te maken.

Video brengt de menselijke factor in uw webwinkel en website. De bezoeker blijft veel langer op de website wat de conversie sterk verhoogt.
Het produceren van veel video is betaalbaar geworden doordat Clip2Go nagenoeg alle handelingen geautomatiseerd heeft.

clip2go