Videostudio Veenendaal huren?

Dat online communicatie niet meer weg te denken is mag duidelijk zijn. Als voorbeeld; de opkomende generatie consumeert informatie op een totaal andere manier. Volgens onderzoek kijkt meer dan 60% van de Z generatie iedere dag online video. Wat u hiermee kunt en hoe Clip2Go met de video studio Veenendaal u hiervoor handvatten geeft leest u in dit artikel.

Video-Commerce is initiatiefnemer in Clip2Go. Het Clip2Go studiosysteem richt zich op eenvoudig en betaalbaar veel video materiaal te produceren voor online toepassingen.

Videostudio Veenendaal
blue dot customer

Consumentengedrag verandert

Één van de redenen van gedragsverandering wordt genoemd het ‘blue dot’ – effect. Waar in het verleden een landkaart je dwong om jezelf in een juist perspectief te plaatsen, zorgt alle techniek ervoor dat je zelf altijd het middelpunt bent.

Dit is het beste uit te leggen aan de hand van deze afbeelding; waar je ook bent; je bent zelf het middelpunt en de wereld draait letterlijk om jou.

Ga je navigeren dan blijf je het middelpunt, dat blauwe bolletje zet je altijd centraal. Opgroeien doe je met een mobile device en met de navigatiemiddelen weet je niet beter als dat je zelf altijd centraal staat.

Oftewel de klant verwacht ondertussen dat deze ook in uw bedrijf centraal staat. Niet alleen in service maar ook in communicatie. En dit laatste speelt Clip2Go een rol in.

Video als persoonlijk communicatiemiddel

Om in contact te zijn met de veranderende consument is een andere manier van communicatie nodig. Lange artikelen worden slechter gelezen; korte, doelgerichte informatie die goed te vinden des te beter. Als ondernemer kunt u hier op in spelen door het plaatsen van blogartikelen, Facebook&Twitter berichten en het delen van video via YouTube.

Op deze manier krijgt uw klant regelmatig de kans om op de hoogte te blijven van uw producten en/of dienstverlening. Hoe dit verder in te vullen kunnen andere bedrijven uit Veenendaal u prima mee van dienst zijn.

Het maken van goede; klantvriendelijke video’s is een vak op zich. Centraal hierin is dat de videostudio in Veenendaal verregaand geautomatiseerd is om online video betaalbaar te maken en te houden.

Jan-Willem Seip

Geautomatiseerd video opnemen

Een goede video heeft één duidelijk onderwerp. Dit onderwerp wordt goed beschreven door de naamgeving van de video zodat de kijker weet wat er komt.
Om de aandacht gelijk vast te houden is het raadzaam om gelijk te introduceren waar u de nadruk op wilt gaan leggen, en wat we verder in de video kunnen verwachten.

Na deze opening volgt het middenstuk van de video, het deel waarin u het onderwerp behandeld. Ook hier weer, wees specifiek en concreet.

In de afsluiter herhaalt u kort wat u verteld heeft en waar eventueel meer informatie is te vinden. Op deze manier zet u de kijker centraal, zoals eerder beschreven al verwacht wordt.

De studio is zo sterk geautomatiseerd dat bovengenoemde stappen automatisch worden uitgevoerd. Hierdoor is er geen bediening meer nodig waardoor het produceren van video content vele malen goedkoper is geworden.

structuur gesprek

Durf ik dat wel?

Uiteraard wilt u op een waardevolle manier in beeld komen. De techniek zorgt voor het perfecte plaatje. Dat u de juiste dingen zegt met de juiste tone-of-voice kunt u training voor inhuren. Onder andere Wim Aalbers verzorgt media trainingen voor een waardevolle video die uw kijker echt raakt.

Nieuwsgierig? Neem contact op en kom eens langs voor een demo!

studio Veenendaal