Voorbeelden van klanten welke met WebClip2Go werken.

Azerty computers en electronicaazerty

Als één van de eerste gebruikers zag Azerty de studio als prima aanvulling op het bestaande live assemblage kanaal. Door de ervaring met live video is  Azerty ervan overtuigt dat het maken van productvideo’s hun klanten weer een stap verder zal helpen.

giesbers-logo
Giesbers content productie

Van oorsprong maakt Giesbers onder andere veel (product)fotografie. Om de bestaande klanten weer een volgende stap te laten maken met visuele content is Giesbers gestart met de WebClip2Go studio.

In de video hiernaast is de uitleg van Arjan Leest.

Maxifleur Aalsmeer

 

Ook Maxifleur is gestart met een eigen studio. Door de goede kwaliteit van de kunstplanten vallen ze niet op. Het lijkt net echt. Door video in te zetten voor onder andere productreviews wil Maxifleur meer details laten zien en de mogelijkheden.

Hiernaast de allereerste video gemaakt met de WebClip2Go studio.

PJP_logoPJP producties

Om in te spelen op de veranderende klantvraag naar korte online video’s heeft PJP geïnvesteerd in een WebClip2Go studio. Klanten als Meteo Limburg en DAP horst maken gebruik van de studio om korte video’s te produceren voor online doeleinden.

Bouwmaat

bouwmaat youtube

Jezelf onderscheiden, klanten helpen met de juiste keuze’s te maken. Zomaar enkele doelstellingen van Bouwmaat om seriematig met video aan de slag te gaan. In de video hiernaast is het format te zien waarmee Bouwmaat hun video’s seriematig produceren.

Skiwebshop

skiwebshop video

Skiwebshop heeft al langer goede ervaring met het inzetten van video. Tijdens een workshop in 2016 bij Active Ants raakte men al overtuigt dat de komende collectie geheel met de WebClip2Go oplossing opgenomen moet worden. Recentelijk is men gestart en gaat vanaf nu ook serieus veel video produceren voor meer conversie en minder retouren.

KoperOnlineKOPERONLINE video

 

Raymond Koper is al in 2012 gestart met het maken van de eerste video voor zijn webwinkels. Al vanaf het begin reageerden klanten positief over deze persoonlijke benadering. Met de aanschaf van de WebClip2Go studio haalt Raymond de mogelijkheid in huis om van ieder product een video review te maken.

Binnenkort wordt de studio in gebruik genomen.

koperonline studio