Klantcommunicatie door video toepassingen; mogelijke dienstverlening.

Video productie op locatie

Voor het maken van een goede bedrijfsvideo werk ik samen met specialisten. Ieder bedrijf heeft zijn karakter, branche en klanttypering. Afhankelijk hiervan schakel ik een partner bedrijf bij om zo een professionele productie te maken, zoals bv zorg, landbouw of retail.
Meer weten? Neem contact met me op.

Educatie en opleiding

Om video zakelijk en professioneel in te zetten, geef ik ook opleiding op locatie. Deze opleidingen gaan zowel in op het zelfstandig kunnen produceren van video materiaal als het geheel eigen maken van online video applicaties. Het doel is dat de kennis eigen gemaakt wordt zodat je in staat bent na de opleiding dit zelfstandig toe te passen.
De opleidingen zijn zowel 1 : 1 te verzorgen als in groepsvorm voor bijvoorbeeld het salesteam.

Projectleiding

Het implementeren van video-communicatie in een bestaande organisatie vraagt meer dan ‘even een clipje maken.’
Uiteraard is goed, professioneel video materiaal een vereiste. Waar het over gaat is dat communicatie door video integraal wordt geaccepteerd in de organisatie. Geen speeltje blijft van marketing en management.ent.

Bedrijfsconsultancy over video-communicatie

Naast trainingen of workshops ondersteun ik bedrijven op locatie over het slim inzetten van video in marketing en sales. Denk hierbij aan het opbouwen van een professioneel profiel, advisering voor geschikte video-kanalen en het hands-on uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Diverse activiteiten om je bedrijf de volgende stap te laten maken in de inzet van video-communicatie.