Jan Roelofsev video-commerce

Jan Roelofsen

Eigenaar

Van Sociaal naar een Social-samenleving. Wat dit voor organisaties betekent, boeit mij enorm. Niet alleen wat de impact is op marketing maar ook zeker op een sales-organisatie.
Graag vernieuwend werken; verbindend zijn over branches en relaties maakt mij krachtig en voor de opdrachtgever soms wat lastig.
In m’n carrière altijd aandacht voor verbinden van markten. Oftewel opgedane kennis recyclen.

“If you can’t explain something simply, you don’t understand it well.”

Nils le Loux

Nils le Loux

– Techneut – Creatieveling – 

Nils installeert zowel studio’s als mensen. Het technisch installeren van een video systeem is vaak slechts één stap. Het maken van interessante video content is waar het om gaat. Nils helpt mensen hiermee op weg; van begeleiding bij opstart tot het ontwerpen van aanvullende graphics.

Historie en aanleiding.

In 2011 is Jan Roelofsen gestart met de inzet van video. De insteek is vanaf het begin al geweest om de klant meer te betrekken bij het bedrijf Tim’sSpeelgoedboerderij. Dit door niet alleen maar standaard foto’s en teksten aan te bieden maar vooral de beleving van het speelgoed te benadrukken. De beleving, toepassingen en extra mogelijkheden kun je het beste laten zien in een videoclip.

Het resultaat is dat het bedrijf Tim’sSpeelgoedboerderij een begrip is geworden in de nichemarkt Boerderij Speelgoed. De geproduceerde videoclips worden zelfs door concollega’s gebruikt om speelgoed-beleving te tonen.

Vanaf 2014 is de behoefte ontstaan om meer seriematig videomateriaal te kunnen produceren. Het gehele proces; van opnemen, bewerken en delen kostte nog teveel tijd.
Een script maken en met 2 camera’s opnemen is goed te doen. Per clip is dit ongeveer 5 tot 10 minuten. Vervolgens de beelden afmonteren, zodat het een soepel verhaal wordt kost toch al snel 20 tot 30 minuten. Deze stap wilde Jan er graag uit hebben.

Hiervoor is een samenwerking ontstaan met BurstVideo. Dit bedrijf heeft zijn oorsprong in het leveren van high-end videoapparatuur aan de bekende zenders. BurstVideo heeft de uitdaging opgepakt om de wensen in te vullen en hier is uiteindelijk de VCommerceStudio ontstaan.

De VCommerceStudio maakt het mogelijk om seriematig videocontent te produceren zonder nabewerking. Nadat de clip opgenomen is, is deze gelijk gereed. Géén nabewerking meer nodig. Deze manier van werken is dusdanig nieuw en uniek dat er vanuit de markt de behoefte is ontstaan om ook op deze manier videocontent te produceren.

Benieuwd welke mogelijkheden deze studio voor u kan bieden? Neem contact op voor de mogelijkheden.