Voorbeelden gemaakt met WebClip2Go

Met Webclip2Go zijn diverse formats mogelijk. De basis blijft hetzelfde; realtime video produceren zonder nabewerking. Hieronder een aantal voorbeelden.

Productvideo

In deze uitlegvideo wordt uitgelegd hoe een standaard productvideo in één take gemaakt wordt met WebClip2Go. Vooraf zijn de teksten; titels en overgangen opgemaakt. Vervolgens wordt door de presentatrice zelf door de scene’s geschakeld over de camera’s.

Software video; FAQ of Webinar opnemen

Met aangesloten laptop, greenscreen en geïntegreerde teleprompter(autocue) is het opnemen van een video eenvoudiger én sneller dan ooit. Is de opname goed verlopen; dan bewaren. Kleine verspreking? Beter even opnieuw doen dan lang na-monteren. In deze video een uitleg en voorbeeld hoe dat eruit kan zien.

Video zonder nabewerking

WebClip2Go werkt zonder nabewerking. In deze gecombineerde video een uitleg van de werking én een voorbeeld wat er kan met deze opstelling: markerstiften; autocue en glasplaat.

Werken met extra video -Picture in Picture-

Is het product om toe te lichten te groot; duren de handelingen te lang of is er al prima basismateriaal? Deze video’s kunnen gebruikt worden en klein in beeld; totaal in beeld of versneld in beeld gebracht worden.