Zelf succesvol aan de slag met video.

Ecommerce training Verkoop via video

Verkopen via video; wat werkt wel maar wat ook niet? In deze training video voor Ecommerce krijg je naast praktijk informatie een volop de ruimte om zelf aan de slag te gaan met eigen producten.
Het resultaat van deze workshop is dat je zelf in staat bent om video te produceren voor online handel en deze kunt integreren in het webwinkelpakket.
Meer informatie; klik op deze link over verkopen via video.

verkopen via video
video consultancy

Consultancy en educatie op locatie

Direct aan de slag of bestaande video toepassingen verbeteren? Ik ondersteun bedrijven om video eigen te maken en slim in te zetten in bestaande of nieuwe marketing toepassingen. Sales door en voor video is uiteraard ook mogelijk, klik op de link voor meer informatie over consultancy voor bedrijfs- videotoepassingen.

Video-Marketing training dienstverlenende bedrijven

Hoe zet je video slim in voor marketing doeleinden? Wat we niet gaan doen in deze training is uitgebreid de techniek behandelen.
Waar we wel mee aan de slag gaan is jezelf en dienstverlening op een goede manier in beeld te brengen. Vragen als hoe je de kijker kunt boeien en camera angst worden behandeld. Je wilt uiteindelijk op een natuurlijke manier in beeld zijn en de kijker aanspreken.

Video helpt om jezelf,  het bedrijf en onderwerp bij je klant goed onder de aandacht te brengen. Wanneer je nu start met deze manier van marketing ben je de concurrentie voor en help je de klant de juiste keuze te maken. Klik op deze link voor de Training Video voor Marketing&Sales.