In-company video produceren

Lees verder voor de mogelijkheden van betaalbaar video produceren.

Video-Commerce is de Nederlandse dealer van het WebClip2Go systeem

Het WebClip2Go videosysteem is er op gericht betaalbaar veel video te produceren. Vanuit Video-Commerce de verkoop plaats aan de Nederlandse markt.

Door het samenwerken van 2 verschillende bedrijven is dit model vanuit de praktijk ontstaan. Hierdoor is het systeem zowel video-technisch hoogwaardig als door iedereen met een voldoende computer-gevoel te bedienen.

Het WebClip2Go systeem heeft een demo opstelling in Veenendaal.

mogelijkheden webshop video

4 Redenen om te kiezen voor de WebClip2Go Studio

cam met voet

Eenvoudige bediening

Aansluiten, opstarten, video’s maken.
Zo eenvoudig werkt de WebClip2Go Studio. Het enige wat je nodig hebt is kennis van de producten. De studio helpt je om een logische opbouw in je verhaal te maken. Vooraf bepaal je de lengte en wat je zeker benoemd wil hebben. Met de WebClip2Go Studio doe je de rest.
Voorbereiden-Opnemen-Delen.

slate_portable_jpeg_oe8_icon

Complete oplossing

Half werk is geen werk. We leveren gewoon een compleet werkende oplossing. Als (r)etailer wil je bezig zijn met je bedrijf; goed inkopen en je SEO op orde hebben. Dan ga je niet ieder detail uitzoeken om goed videomateriaal te kunnen produceren. Je gáát gewoon goede; klantgerichte videoclips maken.
De WebClip2Go Studio is in de praktijk geboren. En daarom is de studio compleet. Je hebt tenslotte al genoeg te doen.

aftellen voor opname in studio

Realtime

De WebClip2Go studio werkt geheel realtime. Ben je klaar met de presentatie? Dan is de video ook klaar.
Dus geen post-productie of andere zaken die tot nu toe veel tijd vragen. Vooraf je werkwijze bepalen, video opnemen en door naar de volgende video. De studio maakt het mogelijk om veel videocontent te produceren waardoor de prijs per video extreem laag komt te liggen.

seen on video

Financieel

Geen rare beperkingen per clip; geen afrekenmodel met een percentage van de extra omzet. Bedrijven die de studio kopen hebben gemiddeld tussen de 18,- tot 68,- Euro als prijs per video, vraag naar de video-productie mogelijkheden.
De WebClip2Go studio is er in 3 varianten; afhankelijk van de situatie en wensen.. Neem contact op voor de mogelijkheden.

En zo werkt WebClip2Go

Doelgroepen

Productreviews met info-overlays

100%

Productpresentaties seriematig opnemen

100%

Aangepaste bediening voor eenvoudig werken

100%

Interviews met automatisch schakelen camera's

100%

Nabewerking is 'weg-geautomatiseerd'

100%

Dienstverlenende bedrijven

Voor verkoop en marketing bij dienstverlenende bedrijven is de WebClip2Go Studio eenvoudig en snel inzetbaar. Je hoeft geen uitgebreide ICT-kennis te hebben om het systeem te gebruiken. Jouw klanten kunnen op hun eigen moment uitleg, onderbouwing of verkoopverhaal eigen maken. En daarmee maak je het verschil.

Ecommerce / Webwinkels

Videomateriaal wordt seriematig en zonder nabewerking geproduceerd. De WebClip2Go Studio voor webwinkels verwerkt de camerabeelden gelijktijdig en codeert deze direct naar een hoog kwaliteitsniveau. Oftewel: productreview gedaan; video klaar.

De technische mogelijkheden

Het uitleggen van producten en diensten is in de WebClip2Go studio zeer eenvoudig. De techniek helpt je met de juiste timing, welke informatie wanneer te geven en een verspreking is niet erg. Even opnieuw opnemen is sneller dan alsnog gaan nabewerken.

De presentator werkt geheel zelfstandig. Zoals in de foto’s is te zien, is er geen operator nodig om de studio te schakelen. De presentator doet dat zelf geheel op afstand.

Na de laatste actie rondt de WebClip2Go studio de video af en is deze gereed. Hiermee is de video klaar voor delen, uploaden of integratie. Door deze verregaande automatisering en het slim inzetten van bestaande technieken is het mogelijk om tegen een lage kostprijs veel videomateriaal te produceren.

In onderstaande afbeelding de tijdsbesparing per video

video zonder postproductie
youtube marketing

YouTube als online verkoopkanaal?

“Content is King” is een veelgebruikte uitdrukking als het gaat over internet, websites en webshops. En binnen die content speelt video in korte tijd een steeds grotere rol. Bezoekers van websites en webshops waarderen de inzet van video in groeiende mate.

Een goede videoproductie vervult een behoefte, zoals platte tekst niet kan. In je hoofd heb je ook een soort beeldmenger, waarmee je spraak en beeld tot één plaatje maakt en waardoor je het onderwerp beter onthoudt. Hier liggen dan ook enorme kansen voor het bedrijfsleven.

De standaard bedrijfsfilm op YouTube levert geen toegevoegde waarde meer. De gemiddelde bedrijfsvideo komt niet verder dan een marketingpraatje, waar de directie vaak meer van onder de indruk is dan de (potentiële) klant.

De kracht van video is juist mensen direct aanspreken op hun wensen en behoeftes. Heeft de supportafdeling regelmatig terugkerende vragen, maak er dan een korte instructievideo over.

Je klant kan dan op het bedrijfs-YouTube kanaal op zijn/haar moment een indruk opdoen van een product of een instructie nog eens nazien.

Die promotiefilm of bedrijfsvideo: gewoon doen. Wil je echter de kracht van video benutten, ga dan eens vanuit de klant naar je bedrijf kijken en vraag jezelf af wat er verteld kan worden. Maak daar een sterke video of videoserie van.

Online verkoop is niet meer weg te denken

De consument kiest zijn weg voor gemak en de kracht van eenvoudig vergelijken. Het is een uitdaging om als (r)etailer en dienstverlener nog op te vallen tussen de massa en dozenschuivers.
De eerste stap is ervoor te zorgen dat een klant je online kan vinden. Als het gelukt is de klant binnen halen, is het de kunst deze klant ook te behouden.
Het behouden van de klant vraagt om een inventieve manier van service. De Clip2Go Studio maakt het mogelijk om je klanten dag en nacht te ondersteunen met antwoorden, tips en gebruikerservaringen. Met deze vorm van serviceverlening via video is online verkoop net zo persoonlijk als je in een fysieke winkel gewend bent.

De inzet van video is een zeer effectief middel gebleken om de online klant te binden aan je organisatie. Door met een persoonlijke ‘touch’ je uitleg te geven kun je je als specialist profileren tussen alle online aanbieders.  En waar koop je uiteindelijk graag een dienst en product? Uiteindelijk is dat vaak toch bij de specialist.

De digitale verkoper

De digitale verkoper is het verlengstuk van je organisatie; je 24-uurs-medewerker op internet. Altijd inzetbaar, actueel en klantvriendelijk. Met de inzet van deze online verkoper heeft je klant altijd een antwoord bij de hand. Of dat nu ‘s ochtends tijdens een piekmoment is of ‘s avonds als de zaak al gesloten is.

En eigenlijk is de digitale verkoper ook eenvoudig in te vullen. Zie de gebruikte techniek als niet meer dan een verlengstuk om met de klant in gesprek te zijn. Geef uitleg en toelichting richting de camera alsof de klant er staat. Praat en gedraag je op die manier, dit geeft de meest ‘natuurlijke’ uitleg-, verkoop- en reviewvideo’s.

digitaleverkoper