Webwinkelvideo voor de massa, betaalbaar en geïntegreerd

By 20 april 2017 Blog

ecManager en WebClip2Go zijn een samenwerking gestart om het eenvoudig integreren van webwinkelvideo's mogelijk te maken in het omnichannel e-commerce platform ecManager. Na betaalbaar produceren is het integreren in de webwinkel software eenvoudiger gemaakt.

Webwinkelvideo’s integreren

Video in een webshop zorgt naar meer vertrouwen ook voor 79% meer conversie. Het produceren van veel video content was tot nu toe kostbaar en tijdrovend. Met de introductie van Webclip2Go is er nu een compleet studiosysteem voor webwinkels om zelfstandig veel video’s betaalbaar te kunnen produceren.

ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten bezit om een webshop te beginnen. Binnen ecManager staat de customer journey centraal en biedt de webwinkel eigenaar vele standaard marketing functionaliteiten om de conversie en orderwaarde te verhogen. Video ondersteunt de customer journey en in samenwerking met WebClip2Go kunnen de video’s seriematig toegevoegd worden aan ecManager platform.

Egbert Bakker, partner manager van ecManager: “Wij waren meteen overtuigd van de meerwaarde die de samenwerking met WebClip2Go biedt voor onze klanten. Zo kunnen we onze klanten een integrale oplossing bieden. WebClip2Go zie ik als een best-in-breed oplossing voor video productie waarmee onze klanten in hoog tempo visuele content kunnen toevoegen.”

Egbert Bakker

Jan Roelofsen

Jan Roelofsen

Jan Roelofsen, mede-initiatiefnemer Webclip2Go: “Door video productie te automatiseren kan iedere verkoper danwel productspecialist even een video maken. Hierdoor komt de aandacht te liggen bij de volgende stap; het slim integreren in de webshop. Dit pakken we graag op met een branchespecialist.”

Video als de digitale verkoper

Webclip2Go is ontwikkeld vanuit de behoefte om webvideo voor iedereen toegankelijk te maken. Traditioneel video produceren vraagt behoorlijk veel tijd; en dus geld. Door zoveel mogelijk te automatiseren en processen te vereenvoudigen is de kostprijs tot 90% verlaagd.

dap horst video
maxifleur videos
skiwebshop video

YouTube integratie

YouTube is wereldwijd het meest gebruikte video platform. Het voordeel van de naamsbekendheid heeft ook gelijk de grootste consequentie in zich: je wordt niet gevonden als je niet aan YouTube SEO & branding werkt.

Door YouTube als platform in te zetten en slim te integreren in de webshop hoeft de online klant niet eerst op YouTube te zoeken, en vervolgens in de webshop te zoeken. In de shop is zo de productspecialist 24/7 beschikbaar.

Deze integratie en het meten van het gebruik worden de ecManager gebruikers actief in ondersteund. De return on investment wordt op deze manier sterk verkort waardoor de inzet van video iets alledaags wordt.

3 keer zo snel produceren

In onderstaande afbeelding een weergave hoe met webclip2GO het mogelijk is om wel drie keer zo snel video te produceren.

video zonder nabewerking

WebClip2Go voor iedereen beschikbaar

BurstVideo heeft in samenwerking met Video-Commerce gewerkt aan een systeem om betaalbaar en eenvoudig webvideo te kunnen produceren. Al vanaf €20.000,- is er een standaard studio beschikbaar en op steeds meer locaties is er een studio te huur.

Naast webwinkelvideo worden er ook presentaties, instructies en (greenscreen)registraties realtime vastgelegd. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden; neem dan contact op via 0318-550716, direct 06-28845566 of via info@video-commerce.nl

Integratie ecManager webclip2GO

Leave a Reply